Hold Jeres Bryllup i Esbjerg


Velkommen til jeres store dag.


Jeres bryllup er en af de største mærkedage i jeres liv. I kommer til os fyldt med forventninger, ønsker og drømme for den store dag. Vi står klar med erfaringen og viljen til at få det hele til at ske.
Vi er den stille toastmaster, og bag kulissen arbejder vi hårdt for at sikre at dagen forløber planmæssigt. Vi tager ansvaret for jeres bryllup seriøst, og I skal kunne slappe af og nyde dagen, med vished om at vi sammen med jer og jeres toastmaster har planlagt festen.


For os er det vigtigt at imødekomme jeres ønsker. I kan vælge at benytte jer af vores fastlagte festmenuer og bryllupsmenuer, men vi kan også sammen sammensætte dagen ud fra jeres ønsker. Før I beslutter jer for noget, tager vi altid en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde, I får set lokalerne og vi giver også gerne et prisoverslag på festen.


Ønsker I at holde bryllup i Esbjerg, får I hos os en unik placering på Esbjergs Dokhavn, med udsigt til en erhvervshavn, vand og åbne vidder. På 1. salen kan man nyde stemningen i en historisk atmosfære. Huset har siden 1900 været et vigtigt bindeled mellem Esbjerg havn og by. Er vejret godt, er den store balkon det oplagte sted at nyde en velkomstdrink, eller blot trække frisk luft når først dansegulvet koger.

Mens I får taget bryllupsbillederne, tager vi os gerne godt af jeres gæster. I kan med fordel vælge at afholde en reception hos os før festen, hvor I kan byde på bryllupskage og diverse varme og kolde drikkevarer. Vi sørger for at jeres gavekoordinator kan få adgang til festlokalet, hvor der kan organiseres gaver før festen starter.


Når I skal overveje hvor bryllupsbillederne skal tages, byder flere bygninger lige rundt omkring os på rustikke, rå og maritime omgivelser til smukke billeder. Esbjerg Bypark er ligeledes et oplagt sted, med træer og grønne omgivelser. Er I ikke selv fra byen, hjælper vi naturligvis gerne med flere oplagte locations i Esbjerg og området omkring os.

 

Lad os sammen rulle den røde løber ud, og byde jeres gæster velkommen til jeres livs fest. I kan kontakte mig på telefon 76 11 90 00 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mange Hilsner
Maria Pedersen, Gammelhavn

 

Vi gør opmærksom på at selskaber, møder og konferencer er underlagt vores branchekutyme udstukket af Horesta vedr. afbestilling mv. - læs mere her