Gode råd til brylluppet

Der er mange ting der skal huskes når man skal planlægge et bryllup.

Heldigvis findes der mange gode sider online der kan hjælpe med planlægningen.

Herunder et par af vores gode råd og lidt inspiration.

 

Save the date...

Juni, juli og august er traditionelt set populære bryllupsmåneder. Så overvejer i et bryllup på den årstid, er det altid en god idé at være ude og reservere lokalerne i god tid. Det kan også være en fordel hvis brylluppet skal stå i november og december, hvor der ofte er mange julefrokoster.

I kan altid forhåndsreservere et lokale hos os uden beregning i 14 dage, mens i undersøger andre muligheder. Såfremt I vælger at afholde festen hos os, laver vi en endelig bekræftelse på reservationen af lokalet. Der skal ikke betales et reservationsgebyr, dog skal I bekræfte at I godkender betingelsen om at I modtager en faktura på 2500kr. såfremt i annullerer reservationen mindre end 3 måneder før festen.

 

Budget...

Når vi skal holde møde om jeres bryllup er det langt nemmere hvis I tidligt i forløbet har en idé om jeres budget. På den måde kan vi sammen finde de bedste løsninger ud fra budgettet, og vi kan rådgive om hvilke ting i måske kan undvære for at få råd til noget I hellere vil have. Vi ved at netop festen er den største post i regnskabet, og selvom budgettet er lille kan vi helt sikkert sammen få lagt rammerne om en rigtig god dag.

Rigtig mange vil gerne vide præcis hvad festen kommer til at koste, derfor har vi all inclusive bryllupspakker, som kan redigeres i indhold og pris så det passer jer. Dog skal I huske at overveje at all inclusive måske ikke altid er den billigste løsning, det kommer helt an på sammensætningen af gæster og hvordan i traditionelt set holder fester i jeres familie og vennekreds. Vi rådgiver gerne om vores erfaring.

Mange tror at et DIY bryllup er den billigste løsning, men tænk over hvor meget arbejde i selv skal ligge i at arrangere det hele. Hos os er der styr på opdækning, service, drikkevarer, madlavning og ikke mindst oprydning. Ofte ender en DIY løsning også med at koste stort set det samme som en fest hos os. I hvert fald hvis man skal leje telt/lokale og alt service samt borde/stole.

 

Tema...

Rigtig mange vælger et tema for bryllupsfesten, og det synes vi er en unik måde hvorpå i kan skabe jeres helt egen fest i vores lokaler. Vi spiller gerne med, og hjælper gerne med at mad, vin og drikke passer ind i temaet. Der er flere muligheder for opdækninger som kan underbygge jeres tema. Derudover må i naturligvis gerne medbringe pynt, genstande og diverse som passer ind i temaet.

 

Bordopstilling og opdækning...

Vi tilbyder mange forskellige bordopstillinger

- runde borde til 7-9 personer

- Firkantede borde til 6-8 personer

- lange borde

- e-borde

- u-borde

Ofte er de runde borde det mest populære valg. Mange føler det er en mere intim bordopstilling, hvor alle ved bordet kan tale med hinanden hen over bordet. Da der både kan placeres ulige og lige antal ved runde borde giver det også god fleksibilitet i bordplanen.

De firkantede og lange borde er ofte brugt i mindre lokaler hvor pladsen er mere trang.

Runde borde og firkantede borde kan sagtens kombineres, og give en fin effekt i lokalet.

 

Blomster...

I vores festpakker inkluderer vi altid enkle dekorationer, og levende lys.

Hvad enten i er til farverige blomster, enkle nuancer eller naturen til bords så kan vi lave flotte arrangementer der passer til temaet. I er også velkommen til selv at medbringe dele af bordpynten.

En ny trend som vi er vilde med, et at kombinere mange grønne planter i forskellige potter på bordet. Sammen med enkle lysestager eller fyrfadsstager giver det et fint og rustikt look.

 

Musikken...

Vi kender mange af de lokale musikere i Esbjerg og omegn, og hjælper gerne med at anbefale bands og DJ's som før har leveret gode fester hos os. Herunder et par af de samarbejdspartnere i har i byen, som står klar til at levere den gode feststemning, når dansegulvet skal fyldes. Husk på at der ofte kan være penge at spare ved både at booke dinnermusik og partyband samme sted.

Musikleverandørerne - dinnermusik og partybands

Thrane Entertainment Group - DJ der kan sørge for musik, lys og scene både under middagen og når der skal danses

Husk i jeres budget at tage højde for at i ofte skal afholde udgifterne for mad og drikkevarer til musikerne. Er der specielle krav skal vi gerne vide det i god tid.
Musikerne skal selv medbringe alt udstyr, helt ned til forlængerledninger. Vi tilbyder kraftstik i vores selskabslokaler. Husk at bede musikerne om at koordinere tidspunkt for opsætning og nedtagning af udstyr. Er festen fastlagt til at slutte kl. 02.00, skal jeres musikere være klar til at forlade festlokalet senest 15-30 min. efter dette tidspunkt. Det betyder nok at de skal stoppe med at spille 15-30 min. før festen slutter.

 

Toastmaster...

Jeres valg af toastmaster er en vigtig opgave, da jeres toastmaster har en stor del af ansvaret for at festen forløber planmæssigt. Jeres toastmaster skal have en finger på festens puls, og kunne styre rækkefølgen og tidspunkterne for de forskellige indslag. Toastmasteren er vores vigtigste samarbejdspartner under festen, da hans skemalægning af festens indslag afgør hvornår vi serverer mad og at maden kan serveres i rette tid.

Talerækkefølgen er blevet mere fri med årene, men den klassiske Emma Gad rækkefølge er ikke gået af mode, og som toastmaster er det et godt sted at starte så man holder den rette rækkefølge.

Har i frabedt jer taler og sange til festen, er behovet for en toastmaster ikke nødvendigt, og vi kan agere toastmaster og sørge for festens afvikling.

 

Sjove og personlige Indslag...

Sæt jeres eget præg på festen med en fotobox der kan tage sjove billeder af jer og jeres gæster. Sådan en kan lejes ved lejpartytelt.dk

Få en bartender til at lave flotte drinks efter maden, vi hjælper gerne med at kontakte nogen.