Den søde juletid i Esbjerg nydes bedst på Gammelhavn

Ønsker i en julefrokost med det gode mix af både traditionel hygge og utraditionel mad så er Gammelhavn måske stedet for jer.

Vi tilbyder altid flere forskellige julemenuer og julebuffeter, og vi sender også gerne maden ud af huset til julefrokosten i jeres virksomhed eller hjemme hos familien.

Når i bestiller julefrokosten hos os, laver vi gerne samlede pakker med fri bar, alt efter jeres behov. Vi kan sørge for både spiritus, RTD, shots og selvfølgelig snaps.
Vi tager altid en snak om hvad der er mest fordelagtigt for jer at vælge.

Vi har flere lokaler fyldt med julehygge, og vi finder det lokale der passer bedst til det antal I er, og den fest i ønsker. Vi hjælper gerne med at leje jukeboks eller anbefale musikere og DJ's.

Vi gør opmærksom på at alle selskaber, møder og konferencer er underlagt vores branchekutyme udstukket af Horesta - læs mere her

 

Ønsker i at booke lokale til jeres julefrokost i 2021 - så ring endelig 76119000

 

Juleafslutning & Julehygge

Flere virksomheder holder deres juleafslutning og julehygge for personale og forretningsforbindelser hos os.
Ønsker i et arrangement i dagtimerne en hverdag eller weekend, så stiller vi gerne klar med æbleskiver, jule-snoller og gløgg.

 

Nytårs menu take away

Hvert år laver vi den populære nytårsmenu som take away.

Menuen hentes den 30. december om aftenen, og vi laver en udførlig vejledning med billeder og anretningsforslag så du nemt kan skyde det nye år ind med lækker mad til dig og dine gæster.
Vi klarer indkøb, forberedelse og oprydning i køkkenet. Det hele kommer klar til opvarmning og anretning på jeres tallerkener.