Kære gæster

Vi har stor forståelse for at der i disse dage er stor bekymring vedr. covid-19 derfor udspecificerer vi her vores afbestillingsregler

 

Har du bestilt et selskab, møde eller en konference  og overvejer du at aflyse? 

Vi har taget mange forholdsregler for at sikre jer og jeres gæster, så hvis ellers alle er raske og friske, og ikke har været i kontakt med smittede personer burde det være sikkert at afholde et arrangement hos os i eget lokale. 

Har i behov for at udskyde jeres fest, møde eller konference imødekommer vi gerne denne mulighed. 

Under normale omstændigheder følger vi Horestas branchekutyme for annulleringer, og gebyrer herfor - læs mere her 

Dog har vi valgt følgende:

Selskaber på 25 personer eller derover skal aflyses skriftligt senest 4 uger før afholdelse 

Selskaber på 10-24 personer skal aflyses skriftligt senest 2 uger før afholdelse

 

Ønsker i at aflyse efter fristen? Så har vi lavet følgende tiltag grundet coronasituationen:

1. Ønsker i at ombooke datoen til en dato i 2022 betales afbestillingsgebyret som fastsat af Horesta, men beløbet modregnes til gengæld i på regningen for den nye fest. Vælger i at aflyse den ombookede dato tilbagebetales beløbet dog ikke. 

2. Vi tilbyder at udstede gavekort til jer på beløbet, så i kan fordele gavekort blandt medarbejderne, til en julefrokost hver for sig

 

Det vil sige at I får noget for pengene, så det ikke er en spildt udgift. 

Dette hensyn er vi nødt til at tage af hensyn til vores medarbejdere og restaurantens økonomiske situation i en tid som denne. Vi ønsker at agere forsvarligt så vi kan værne om vores medarbejderes job og indtægtsgrundlag. Det håber vi på jeres forståelse for nu hvor vi har holdt lokalerne reserveret til jer i lang tid, og afvist andre gæster. 

 

Se vores afbestillingsregler og branchekutyme her

 

Ønsker i at afbestille et arrangement skal dette ske skriftligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt.