3 Retters Julemenu

 

Serveres fra uge 46 i hav&bøf og i vores selskabslokaler

Kan serveres til minimum 4 personer

 

Forret

Forretstallerken med skaldyrssalat, varmrøget laks og bresaola. Hertil diverse tilbehør, samt brød og smør

 

Hovedret

Rosastegt andebryst på æbler og svesker, hertil sæsonens sauté, små kartofler med urter og andesauce

 

Dessert

Lun julekrydret crumble med tranebær, æble, marcipan og hvid chokolade hertil kanelis 

 

349kr. pr. person 

 

Drikkevarepakke

2,5 timers pakke med
Husets vin, fadøl, juleøl, sodavand, kaffe/te
198kr. pr. person

7 timers pakke med seneste afslutning kl. 02.00
Velkomstdrink
Buffet
Vin, øl og sodavand ad libitum (både servering ved borde og afhentning i bar)
Kaffe/te og småkager
698kr. pr. person