LEDIGE STILLINGER

 

Vi søger medarbejdere til følgende stillinger

 

Shift Managers til Huset Gammelhavn

Vi søger 1-2 nye shift managers til tjenerstaben hos Huset Gammelhavn, hav&bøf og El Puerto Tapasbar på Dokken i Esbjerg.

Vi er et stort hus som rummer mange aktiviteter fordelt på blandt andet restauranter, selskabslokaler, mødelokaler, ishus, foodtruck og en strandbar.

Som shift manager, er du den der har det store overblik på hele huset, du kender vores værdisæt og servicemålsætning ind til benet, og du går forrest for at skabe en god oplevelse for vores gæster. Du agerer som højre hånd for vores daglige leder, og kan træffe de svære beslutninger i hendes fravær.

For at kunne indfri denne beskrivelse kræver det at du har erfaring, derfor er erfaring fra restaurationsbranchen og arbejdslivet generelt et absolut must. Måske er du i dag i en lignende stilling, eller måske har du været tjener i flere år og savner udfordringer, hvorfor det falder dig helt naturligt at stile efter mere ansvar.

Vi er en arbejdsplads med plads til både sjov og seriøsitet samtidig med at vi forventer at du gør dig umage.
Tonen er nede på jorden, humoren er god og vi ønsker at vi behandler hinanden med respekt.

Som shift manager indgår du i en gruppe som refererer direkte til vores daglige leder, og sammen skaber i rammerne for vores øvrige tjenerstab. Du får medansvar for oplæring af nye medarbejdere, planlægning af arbejdsgange, varebestilling, selskaber mv. Din primære arbejdsplads bliver på selve Gammelhavn, men i travle perioder kan der være behov for dine kompetencer andre steder i virksomheden.

Tidsrammen kan både være fuldtid eller deltid, men vi foretrækker en medarbejder der kan arbejde fuld tid de næste 6 måneder. Arbejdstiden fordeles ud fra vores åbningstider som er alle dage fra 11.00-23.00 med arbejde hver anden weekend som udgangspunkt. Du får en fast vagtplan som planlægges sammen med vores daglige leder. Løn fastlægges efter kvalifikationer. Opstart hurtigst muligt.

Send en mail med en motiveret ansøgning og CV til Daglig Leder Dorthe Theede Lund på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

Gastronom elev

Både Ny-Mesterlære, elever fra grundforløb og elever der er i nuværende lærepladser som ønsker at prøve nye udfordringer i deres læretid er velkomne hos os. 

I vores køkken finder du 4 faglærte kokke, der står klar til at hjælpe dig godt på vej i din uddannelse i et ordentligt miljø, hvor vi tager hånd om vores elever. 

Her er tonen god, og vi værdsætter en arbejdsplads med tryghed og frihed under ansvar. 

Send din ansøgning med CV til Dorthe på dlDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Samtaler holdes løbende. 

 

Køkkenmedhjælper til Restaurant Gammelhavn

Vi søger køkkenmedhjælpere til hav&bøf og El Puerto Tapasbar

Jobbet består i at forberede og producere retter til vores restauranter og selskaber. Du får medansvaret for dit eget kolde parti og skal anrette kolde retter til servering i restauranterne.
I hav&bøf serverer vi masser af friske skaldyr og lækre bøffer, mens vi i El Puerto Tapasbar serverer autentisk spansk tapas.

Måske kommer du fra en lignende stilling, måske har du et sabbatår og søger arbejde. Vi ser gerne at du er fyldt 20 år.

Erfaring er et plus, men har du flair for at færdes i et køkken så skal vi nok lære dig resten.
Du skal kunne arbejde minimum 3 vagter pr. uge (dag+aften), hver anden weekend, og være mødestabil da dit fremmøde betyder at vores køkken fungerer optimalt.

Du skal trives godt med at der kan være travlt, og nyde den stemning der er når alle mand arbejder sammen for at lykkedes.
Vores køkken består udelukkende af super seje og glade medarbejdere som har et godt fællesskab, og som kommer godt ud af det internt både på arbejdspladsen og socialt når de har fri.

Du kan sende dit CV og en ansøgning til daglig leder Dorthe Theede Lund på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Køkkenmedhjælper til Gammelhavn Office Catering 

Vi søger en køkkenmedhjælper til vores frokostordning og catering køkken. 
Køkkenet er fysisk placeret på Dokken 10, tæt ved Gammelhavn.
 
Vi søger en selvstændig personlighed, gerne med erfaring fra lignende job. Du skal være kreativ og have sans for at sammensætte og anrette råvarer. 
 
Her arbejder du sammen med vores skønne køkkenleder Rikke, som er tovholder på den daglige drift i catering afdelingen.
Herudover har vi en chauffør tilknyttet. 
 
Jobbet består i at tilberede og forberede morgenmad og frokostordning til en række virksomheder i Esbjerg.
Det består som ofte af forskellige kolde anretninger, varme retter og diverse søde sager. 
Herudover kommer daglig rengøring og opvask. 
Den ugentlige arbejdstid er ca. 15-20 timer, og der skal påregnes fuldtid når der afvikles ferie blandt det faste personale. 
Den daglige mødetid kan variere indenfor tidsrummet 6.15-15.00.
 
Kørekort til bil er et krav. 
 
Ønsker du at høre mere kan du sende en ansøgning til Rikke på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.k