LEDIGE STILLINGER

 

Vi søger medarbejdere til følgende stillinger

 

Daglig leder til Gammelhavn

Vi søger en General Manager (eller Daglig Leder på godt Jysk) til Gammelhavn, herunder vores 2 restauranter, selskaber, møder og vores sommeraktiviteter.
 
Vi har brug for en synlig leder der samler trådene, og kan tage vare på hele huset, på vores fantastiske personale og vores trofaste gæster. Èn der er uddannet inden for restaurationsbranchen med ledererfaring, eller med anden relevant uddannelse og ledererfaring inden for restaurationsbranchen.
 
Hvis du søger denne type jobs, så ved du hvad det involverer. Her er ikke tale om et 8-16 job, til gengæld er der tale om en høj grad af frihed til at afprøve nye tiltag, og en god støtte fra ejerkredsen i forbindelse med den daglige drift af huset.
 
Vi leder altså efter dén person der kan skabe rammerne om et godt arbejdsliv for vores ansatte, og om den gode oplevelse for vores gæster. Du skal have det drive der skal til for at udvikle og skabe nye tiltag. Samtidig skal du kunne holde styr på alt det der foregår bagved i en restaurant som får dagligdagen til at fungere.
 
Skal vi tage en kop kaffe, og en god snak?
Ring 29384180 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 

Kok / erfaren køkkenmedhjælper til fuldtidsstilling

Er du interesseret i at arbejde med lækre skaldyr og/eller spansk tapas? 

Vi søger en kok til en fuldtidsstilling i vores køkken på Gammelhavn, som både rummer hav&bøf og El Puerto Tapasbar. Derudover afholder vi både møder og selskaber. 
Det er altså en alsidig hverdag i et godt arbejdsmiljø, med en høj grad af frihed og godt humør. 

I månederne juni, juli og august arbejder køkkenet 4-3 vagtplan med mødetider fra 11-22 ca. 
Resten af året arbejder vi 4-3 / 4-4 med mødetider fra 14-22 ca. i hverdagene og 11-22 ca. i weekenderne. 
Friweekend hver 2. weekend. 

Løn fastsættes efter erfaring og kvalifikationer. 

Send din ansøgning med CV til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Samtaler holdes løbende. 

 

Ungarbejdere til Ice Bakers Ishus på Dokken - løbende oplæring og opstart i juni måned

Til vores nye is-koncept søger vi ungarbejdere under og over 18 år, som ønsker sig et lækkert sommerjob med gode muligheder for at tjene penge til opsparingen. 
Du skal have en høj grad af forståelse for hygiejne og kundeservice, vi sælger ikke kun store og lækre is, men i højeste grad sommerminder og gode oplevelser. 

Du skal være smilende, engageret, frisk og kunne tænke selvstændigt og holde hovedet koldt når der opstår travlhed. 

Is er en sommerting, så vil du helst ligge på stranden hele sommeren, eller har du planlagt 3 ugers ferie så er jobbet måske ikke lige for dig. 
Vi forventer nemlig at du kan arbejde minimum 2-3 dage pr. uge fordelt på vores åbningstider som er mandag-søndag fra 12-21. Til gengæld lover vi god sommerstemning, flinke kollegaer og et godt sammenhold. 

Svinger vi godt med hinanden, og er du glad for at arbejde hos os, vil der være mulighed for yderligere oplæring i vores restauranter til et tjenerjob når sommersæsonen er slut. 

Ansøgning og CV sendes til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler holdes løbende. 

 

Tjenere til hav&bøf, El Puerto Tapasbar og selskaber - løbende oplæring og opstart i juni, juli og august

Vi har travlt. Derfor søger vi nye tjenere som kan blive en fast del af vores tjenerteam som primært består af søde unge piger fra Esbjerg og omegn. 

Nogle har mange timer, nogle har få timer ved siden af deres studie, vi er åbne for det meste men forventer at du har interesse i at arbejde 2 hverdage pr. uge og som minimum hver anden weekend for at bevare din tilknytning til restauranterne og dine kollegaer. 

Vi søger både mænd og kvinder, vi ser gerne at du er fyldt 20 år og at du har tidligere erfaring fra et tjenerjob. Men er du mere end almindelig serviceminded og drømmer du om et job i restaurationsbranchen, så skal vi nok lære dig op. 

Tjenerjobbet hos os er indbefattet af en høj grad af frihed under ansvar, og det skal du trives med. Der er altid arbejdsopgaver at gå i gang med, selv på de stille dage. Det vigtigste element er dog at du passer rigtig godt på vores gæster og giver dem massevis af gode oplevelser. Du skal have let til smil, have JA-hatten plantet solidt på hovedet og gerne være fyldt med god humor. 

Send os gerne en motiveret ansøgning samt et CV med foto til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler holdes løbende.

 

Sælgere til Dokken City Beach Sæson 2021 - SOMMERENS SKØNNESTE JOB? 

Vi åbner 1. juni, og vi GLÆDER os til en god sommer på Dokken!

I den forbindelse har vi brug for et par beach babes eller strand løver til vores team.
Har du ikke noget imod at arbejde med sand, vand og solskin som dagens udsigt - og ved du ikke helt hvad resten af sommeren skal gå med?
- Så er der her en fremragende mulighed.
 
Du skal helst være +20 år da du ofte vil skulle være selvstændig i strandbaren. På travle dage har du selskab af kollegaer som primært er andre unge mænd/kvinder, oftest studerende eller med sabbatår. 
Vagterne ligger fordelt på alle ugens dage, arbejdstiderne ligger i tidsrummet mellem 11-00 afhængig af uge dag.
 
Erfaring med kundebetjening, drinks og espressomaskine er en klar fordel, men er du lærenem og har let til smil så lærer du hurtigt det.
Som udgangspunkt er jobbet tidsbegrænset til 30/9-21, men er vi glade for hinanden er der mulighed for oplæring i tjenerjob på Gammelhavn efter strandsæsonen er slut. 
 
Lyder jobbet som noget for dig? Så skriv en mail med et par ord om dig selv og dit cv til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 

Opvaskere over og under 18 år

Vi søger opvaskere som er friske på aften og weekend arbejde. Opvaskervagterne startet typisk klokken 17.00 og slutter som regel klokken 22.00. I weekenden måske lidt senere. 

I perioder med selskaber vil der også være dagsvagter. 

Som opvasker har du et af de vigtigste jobs i huset, nemlig at sørge for rent service til vores gæster og rent grej til køkkenet. Derfor har vi brug for pålidelige medarbejdere, som ikke er bange for vand og som godt kan tage fat. 

Har du interesse så send en ansøgning og lidt om dig selv til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.