LEDIGE STILLINGER

 

KOK søges til opstart snarest muligt.

Er arbejdet slut i sommerlandet eller søger du nye udfordringer?
 
Huset Gammelhavn på havnen i Esbjerg søger en ny a la carte kok til vores to restauranter og til selskaber.
 
Hav&Bøf byder på simple men lækre anretninger med fisk, skaldyr og lækkert kød i fokus. Vores råvarer er af høj kvalitet, og vi mener at råvaren skal være i centrum for den gode spiseoplevelse hos os. Restauranten ligger med udsigt til Esbjerg havn, har et fast koncept og mange glade og tilfredse gæster.
 
El Puerto Tapasbar ligger i samme hus som hav&bøf, men er som navnet antyder, en spansk inspireret tapasbar. Her er der mulighed for at stifte bekendtskab med nye madtraditioner, nye råvarer og et helt andet koncept, end man er vant til.
 
Begge restauranter har åbent både frokost og aften, og køres fra samme køkken.
 
Derudover byder hverdagene og især weekenderne på selskaber samt møder og mindre dagskonferencer.
 
Vi kan tilbyde en dejlig, uformel arbejdsplads hvor der er plads til alle og hvor hverdagen er lige dele sjov og ballade som seriøsitet og travlhed. Vi samarbejder på kryds og tværs, og har alle det fælles mål at vores gæster skal være tilfredse og glade med deres besøg hos os. Vi respekterer de råvarer vi arbejder med, og tillader en høj grad af frihed til at eksperimentere og skabe nye retter og idéer.
 
Stillingen er fast, med 37 timer pr. uge. Fast vagtplan med fri hver 2. weekend som udgangspunkt. Har du familie med børn, er det også noget vi naturligvis har forståelse for, og kan tage hensyn til i din arbejdsplan, så der kommer balance i arbejds- og familieliv.
 
Send din ansøgning med cv til F&B Manager Tina Jepsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte restauranten på 76 11 90 00.