LEDIGE STILLINGER

 

Vi søger medarbejdere til følgende stillinger

 

Køkkenassistent/kok 15-30 timer pr. uge - opstart 1/4 eller snarest herefter

Til vores cateringafdeling søger vi en køkkenassistent/kok til en spændende og alsidig hverdag med frokostordninger og catering af varierende slags. 

Vi laver både frokostbuffeter med pålæg, salater og lune retter. Samt koldt og lunt portionsanrettet mad, selskabsmad ud af huset og hjemmelavet tilbehør til Hot-Dokken som er vores foodtruck. 

Den daglige arbejdstid er fordelt på mandag-tirsdag indenfor tidsrummet 6.30-16.00 med skiftende mødetider som aftales nærmere. 

Vi har behov for at du kan arbejde minimum 15 timer pr. uge, men søger du et job med flere timer, kan dette aftales nærmere. I ferieperioder vil der være behov for at du kan arbejde fuld tid mandag-fredag.

Det er et krav at du har gyldigt kørekort, da vi hver dag kører ud med frokosten, og ved sygdom hos vores chauffør skal du kunne træde til. 

Du kan høre mere om jobbet ved at kontakte køkkenleder Rikke Stage på 21 63 21 76 eller du kan sende en ansøgning med cv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler holdes løbende. 

 

Ungarbejdere til Ice Bakers Ishus på Dokken - løbende oplæring og opstart i april/maj måned

Til vores nye is-koncept søger vi ungarbejdere under og over 18 år, som ønsker sig et lækkert sommerjob med gode muligheder for at tjene penge til opsparingen. 
Du skal have en høj grad af forståelse for hygiejne og kundeservice, vi sælger ikke kun store og lækre is, men i højeste grad sommerminder og gode oplevelser. 

Du skal være smilende, engageret, frisk og kunne tænke selvstændigt og holde hovedet koldt når der opstår travlhed. 

Is er en sommerting, så vil du helst ligge på stranden hele sommeren, eller har du planlagt 3 ugers ferie så er jobbet måske ikke lige for dig. 
Vi forventer nemlig at du kan arbejde minimum 2-3 dage pr. uge fordelt på vores åbningstider som er mandag-søndag fra 12-21. Til gengæld lover vi god sommerstemning, flinke kollegaer og et godt sammenhold. 

Svinger vi godt med hinanden, og er du glad for at arbejde hos os, vil der være mulighed for yderligere oplæring i vores restauranter til et tjenerjob når sommersæsonen er slut. 

Ansøgning og CV sendes til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler holdes løbende. 

 

Tjenere til hav&bøf, El Puerto Tapasbar og selskaber - løbende oplæring og opstart i april, maj og juni

Genåbningen nærmer sig, og vi forventer stor travlhed gennem resten af året i vores restauranter. Derfor søger vi nye tjenere som kan blive en fast del af vores tjenerteam som primært består af søde unge piger fra Esbjerg og omegn. 

Nogle har mange timer, nogle har få timer ved siden af deres studie, vi er åbne for det meste men forventer at du har interesse i at arbejde 2 hverdage pr. uge og som minimum hver anden weekend for at bevare din tilknytning til restauranterne og dine kollegaer. 

Vi søger både mæng og kvinder, vi ser gerne at du er fyldt 20 år og at du har tidligere erfaring fra et tjenerjob. Men er du mere end almindelig serviceminded og drømmer du om et job i restaurationsbranchen, så skal vi nok lære dig op. 

Tjenerjobbet hos os er indbefattet af en høj grad af frihed under ansvar, og det skal du trives med. Der er altid arbejdsopgaver at gå i gang med, selv på de stille dage. Det vigtigste element er dog at du passer rigtig godt på vores gæster og giver dem massevis af gode oplevelser. Du skal have let til smil, have JA-hatten plantet solidt på hovedet og gerne være fyldt med god humor. 

Send os gerne en motiveret ansøgning samt et CV med foto til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler holdes løbende.

 

Sælgere til Dokken City Beach Sæson 2021 - SOMMERENS SKØNNESTE JOB? 

Vi forventer at åbne i maj måned, og vi GLÆDER os til en god sommer på Dokken!

I den forbindelse har vi brug for et par beach babes eller strand løver til vores team.
Har du ikke noget imod at arbejde med sand, vand og solskin som dagens udsigt - og ved du ikke helt hvad resten af sommeren skal gå med?
- Så er der her en fremragende mulighed.
 
Du skal helst være +20 år da du ofte vil skulle være selvstændig i strandbaren. På travle dage har du selskab af kollegaer som primært er andre unge mænd/kvinder, oftest studerende eller med sabbatår. 
Vagterne ligger fordelt på alle ugens dage, arbejdstiderne ligger i tidsrummet mellem 11-00 afhængig af uge dag.
 
Erfaring med kundebetjening, drinks og espressomaskine er en klar fordel, men er du lærenem og har let til smil så lærer du hurtigt det.
Som udgangspunkt er jobbet tidsbegrænset til 30/9-21, men er vi glade for hinanden er der mulighed for oplæring i tjenerjob på Gammelhavn efter strandsæsonen er slut. 
 
Lyder jobbet som noget for dig? Så skriv en mail med et par ord om dig selv og dit cv til Maria på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.