Mødelokaler og konferencecenter i Esbjerg

På Gammelhavn Konferencecenter i Esbjerg er der luft og plads til store tanker. Vi giver dig professionel service i et konferencecenter med plads til arrangementer fra 2 til over 400 deltagere.

Du finder os hvor motorvej E20 starter, og hvor Esbjergs dynamiske erhvervsliv år efter år hæver overliggeren med nye standarder for dynamisk omstillingsevne.

Vi er nærmeste nabo til Vesterhavet, Vadehavet og Fanø. Derudover byder området på mange spændende attraktioner som kan give et break i mødedagen. Esbjerg byder blandt andet på sælsafari, møllecruise til Horns Rev, byvandringer, Marbæk plantage, de 4 hvide mænd ved Sædding Strand, Danmarks længste gågade og Standpromenaden ved Hjerting Strand.  

Vi manøvrerer sikkert uanset om i er 2, 50 eller 200.
Gammelhavn Konferencecenter i Esbjerg har både faciliteterne, evnerne og viljen til at håndtere små og store arrangementer.
Vores faciliteter spænder lige fra det istandsatte Gammelhavn med mindre maritimt inspirerede mødelokaler til det nybyggede Parkeston House med topmoderne konferencelokaler indrettet med det nyeste AV udstyr, teleslynge, ventilation og komfortable møbler.

Vi ligger tæt på Esbjerg Banegård, motorvejen og bymidten. Der er gratis parkering lige udenfor døren, og handicapvenlige forhold.

 

Vil du vide mere...

Har du lyst til at vide mere er der følgende muligheder:

Kontakt via telefon 76 11 90 00
mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvor du kan forespørge på mødedatoer og bestille materiale om konferencecentret