Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn
Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.
På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.
Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.
Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.
Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.
en aften hos os indeholder
Bobler & Appetizer ved ankomst
3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer
Hjemmebagt brød og sæsonens smør
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
Alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand
Kaffe, te og sødt
Vores udvalgte avec til kaffen
Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30
499,-
pr. person
Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30
699,-
pr. person
Menuen byder på...
Marts - April
Appetizer
Bakskuld med urtecreme og sprødt
Brød
Japansk Shokupan inspireret kuvertbrød med svampesmør
Forret
Jordskokker pocheret med soya, med en puré af æbler, jordskokker og brunet smør. Hertil let syltede æbler og sprød hasselnød
Hovedret *
Rosastegt Teres Major (okse skuldermørbrad) serveret med en kartoffelpuré med brændt hvidløg, “Pommes Anna” med rodfrugter, syltede svampe og en kraftig urtesauce
* Hovedretten kan nydes som pescatar med dagens hvide fisk eller som vegetarversion med blomkål
Dessert
Lakridsmoussé i hvid chokoladeskal med en broken gel af æbler og krystaliseret hvid chokolade
Maj
Appetizer
“Spring rolls”
Brød
Afvent sæsonens brød og smør
Forret
Sæsonens hvide asparges – hjemmelavet gravad okseinderlår
…afvent mere info…
Hovedret *
Unghane med sæsonens garniture
…afvent mere info…
* Det bliver muligt at nyde hovedretten som pescatar eller vegetarmenu
Dessert
Kold rabarbersuppe med vaniljeis og knas
Juni
Appetizer
Brød
Forret
Hovedret *
Dessert
foodie-events 2024
Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.
Februar
Nye events kommer snart
Vi tænker kreativt og glæder os til at se jer
Marts
Nye events kommer snart
Kreative hjerner på overarbejde
April
Nye events kommer snart
Vi tester og prøvesmager og skynder os