Velkommen til en aften med aLt du ikke vil undvære.
Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.
På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer 4 lækre retter afstemt årstidens råvarer.
Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.
Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.
Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af, før vi siger godnat og tak for i aften til tiden.
en aften hos os indeholder
4 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i sæsonens råvarer
Hjemmebagt brød og sæsonens smør
Drikkevarer ad libitum – herunder
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
Fadøl, sodavand og saft/cider
Isvand
Kaffe, te og sødt
Vores udvalgte avec til kaffen
Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30
499,-
Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30
599,-
Menuen byder på...
12. August - 27. September
Appetizer
Sprøde brødstænger med dyppe dyp
Forret
Kold ærtesuppe med agurk, ærter, sesam og hjemmelavede crutoner
Hovedret
Miso glaseret oksebryst med polenta samt en variation af majs og kål
Dessert
Bærparfait med syltede bær, creme anglaise og sprød butterdej
30. september - 15. November
Appetizer
Hjemmelavede kartoffel rösti med top
Forret
Ravioli med svampe og Vesterhavsost
Hovedret
Dansk gris med sprøde kålpakker og Sauce Blanquette med bacon
Dessert
Efterårsæbler med pisket creme fraiche, karamel og spicy crumble
Vi udvikler stadigvæk, ændringer kan ske
18. november-20. december
Appetizer
Forret
Beder med peberrodsfløde og knas
Hovedret
Sprængt andebryst med lynstegte bitre salater, knust kartoffel med selleri og urter samt andesauce
Dessert
Sprød profiteroles med æbleskiveis
Vi udvikler stadigvæk, ændringer kan ske
Du bør vide…
Det er muligt at vælge vegetarmenu ved bestilling, notér i kommentar hvor mange I ønsker
Er der fisk på menuen er det muligt at fravælge dette, ved at kontakte os i god tid før besøget.
Vi serverer glutenfrit brød mod tillæg på 15,- pr. person.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier.
*Ret til ændringer i menuerne forbeholdes
foodie-events
Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.
JUNI
17. - 20. Juni Festuge Håndmadder
Vi fejrer festugen, og laver atter vores populære håndmadder til blot en 20'er i perioden 17.-20. juni 2025
Håndmadder 20,-
(assorteret udvalg - skifter dagligt)
Kan ikke bestilles som take away.
Juli
VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 28+29
August
6.-9. August Tall Ships Races
Vi ser frem mod et af årets største events i Esbjerg og på havnen når vi får besøg af de store skibe lige foran Gammelhavn.
Vi vender snart tilbage med særmenuer og meget mere info om bordbestilling.