Velkommen til en aften med aLt du ikke vil undvære.

 Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.

På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer 4 lækre retter afstemt årstidens råvarer. 

Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.

Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.

Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af, før vi siger godnat og tak for i aften til tiden. 

en aften hos os indeholder

4 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i sæsonens råvarer

Hjemmebagt brød og sæsonens smør

         

Drikkevarer ad libitum – herunder
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
Fadøl, sodavand og saft/cider
Isvand

          

Kaffe, te og sødt

         

Vores udvalgte avec til kaffen

 

Onsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30

499,-

Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30

599,-

Menuen byder på...

11. november-20. december

Appetizer

okse riellette – sprødt brød – sytede sennepsfrø – skovsyre

Forret

stegte og syltede beder – peberrodsfløde – koraltuilles

Hovedret

sprængt andebryst – lynstegte vintersalater i appelsinvinaigrette – knuste kartofler med selleri og urter – andesauce

Dessert

sprød profiteroles – hindbærsauce – æbleskiveis 

7. januar - 14. februar

Appetizer

afventes…

Forret

saltbagt selleri – brunet smør – hasselnødder- purløg

Hovedret

bagt hvid fisk – puré af hvide rodfrugter – rosenkål – bacon – beurre blanc

“Kontakt os for et alternativ til fisk”

Dessert

Blødende chokoladekage – havtorn/gulerodsis – sprødt

Du bør vide…

Det er muligt at vælge vegetarmenu ved bestilling, notér i kommentar hvor mange I ønsker
Er der fisk på menuen er det muligt at fravælge dette, ved at kontakte os i god tid før besøget. 
Vi serverer glutenfrit brød mod tillæg på 15,- pr. person.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier. 

*Ret til ændringer i menuerne forbeholdes

 

foodie-events

Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.

DECEMBER

VI HOLDER FERIELUKKET FRA
20/12 2025 til og med 6/1 2025 

JANUAR

VI HOLDER FERIELUKKET FRA
20/12 2025 til og med 6/1 2025 

FEBRUAR