3 retters festmenu

 

Vælg jeres forret...

Forret 1: Bagt Kuller med brunet smør, ristede hasselnødder, dild og poppede kapers
Forret 2: Røget laks med urtecreme, syltede rødløg og brøndkarse
Forret 3: Bresaola med små salater, urteolie og parmesan
 
 

Vælg jeres hovedret....

 
Vælg mellem følgende slags kød: 
Helstegt oksefilet
Helstegt kalvecuvette
Bagt unghanebryst
 
Garniture forår/sommer: Petit kartofler med skalotteløg, persille og citron, sauté af årstidens grønt og timiansauce
Garniture efterår/vinter: Petit kartofler med rosmarin og timian, sauté af årstidens grønt og rødvinssauce


Vælg jeres dessert....


Dessert 1: Cheesecake med sæsonens frugt og sprødt
Dessert 2: Gateau Marcel med friske bær og sprødt
Dessert 3: Brownie med saltkaramel og vaniljeparfait

 

3 retters festmenu 358,- pr. person

Minimum 20 couverter

Børn under 12 år 198,-

 
 

Ønsker I natmad? 

Æggekage med bacon og purløg 68,-
Fyldte croissanter med laksesalat og kyllingesalat 68,-
Tapasanretning med pølser, skinke, oste, sylteting og tapenader 88,-
Hot Dogs med det hele 78,-