3 retters festmenu
Vælg jeres forret...
Forret 1: Bagt Kuller med brunet smør, ristede hasselnødder, dild og poppede kapers
Forret 2: Røget laks med urtecreme, syltede rødløg og brøndkarse
Forret 3: Bresaola med små salater, urteolie og parmesan
Forret 2: Røget laks med urtecreme, syltede rødløg og brøndkarse
Forret 3: Bresaola med små salater, urteolie og parmesan
Vælg jeres hovedret....
Vælg mellem følgende slags kød:
Helstegt oksefilet
Helstegt kalvecuvette
Bagt unghanebryst
Helstegt kalvecuvette
Bagt unghanebryst
Garniture forår/sommer: Petit kartofler med skalotteløg, persille og citron, sauté af årstidens grønt og timiansauce
Garniture efterår/vinter: Petit kartofler med rosmarin og timian, sauté af årstidens grønt og rødvinssauce
Garniture efterår/vinter: Petit kartofler med rosmarin og timian, sauté af årstidens grønt og rødvinssauce
Vælg jeres dessert....
Dessert 1: Cheesecake med sæsonens frugt og sprødt
Dessert 2: Gateau Marcel med friske bær og sprødt
Dessert 3: Brownie med saltkaramel og vaniljeparfait
3 retters festmenu 358,- pr. person
Minimum 20 couverter
Børn under 12 år 198,-
Ønsker I natmad?
Æggekage med bacon og purløg 68,-
Fyldte croissanter med laksesalat og kyllingesalat 68,-
Tapasanretning med pølser, skinke, oste, sylteting og tapenader 88,-
Hot Dogs med det hele 78,-
Fyldte croissanter med laksesalat og kyllingesalat 68,-
Tapasanretning med pølser, skinke, oste, sylteting og tapenader 88,-
Hot Dogs med det hele 78,-