Festmenu
Vores mangeårige erfaring med selskaber i Esbjerg, har givet os en god fornemmelse af, hvad en god festmenu bør indeholde for at I får en dejlig fest til en fair pris.
Vi tager os god tid til, sammen med jer, at få planlagt hele dagen/aftenen så I får en mindeværdig fest, som i vil tænke tilbage på.
Denne festmenu kan vælges som den er herunder, eller vi kan ændre i menu og sammensætning af drikkevarer, evt. mod tillæg til kuvertprisen.
Festmenuen er baseret på min. 20 personer, dette er også gældende lørdag og søndag. Prisen inkluderer et 5 timers festarrangement, med mindre andet tilkøbes. Festmenuen er gældende både til frokost og aften.
Dette får i:
Velkomstdrink
*
3 retters festmenu
Hertil Hjemmebagt brød og smør
*
Husets hvidvin og rødvin ad libitum
*
kaffe og te serveret ved bordene efter maden
*
Hvide duge, servietter, enkle blomsterdekorationer og levende lys
498kr. pr. person
Børn under 12 år 198kr. / Unge 12-18 år 298kr. (børnepriser er excl. drikkevarer)
Gælder for både frokost - og aftenselskaber af 5 timers varighed, min. 20 personer i eget lokale
Tilkøb af retter til udskiftning af de oprindelige retter på festmenuen
Forretter
Letsaltet og bagt torsk med variation af blomkål. Hertil kapers, beurre noisette og urtesalat +28kr.
Marineret oksecarpaccio med sprøde salater, høvlet parmesan, ristede kerner og pestoolie +28kr.
Hovedretter
Kalvefilet i gremolata med sæsonens grønt og puré. Hertil Pommes Anna og krydderurtesky +38kr
Oksemørbrad med ristede svampe og saltet selleripuré. Hertil pommes fondant og svampesauce +38kr.
Desserter
Æblecrumble med vanilje parfait, syltede æbler og honningristede nødder +28kr.
Gateau Marcel, sorbet, bagte bær og sprød touille +28kr.