Festmenu

Vores mangeårige erfaring med selskaber i Esbjerg, har givet os en god fornemmelse af, hvad en god festmenu bør indeholde for at I får en dejlig fest til en fair pris.

Vi tager os god tid til, sammen med jer, at få planlagt hele dagen/aftenen så I får en mindeværdig fest, som i vil tænke tilbage på.

Denne festmenu kan vælges som den er herunder, eller vi kan ændre i menu og sammensætning af drikkevarer, evt. mod tillæg til kuvertprisen.
Festmenuen er baseret på min. 20 personer, dette er også gældende lørdag og søndag. Prisen inkluderer et 5 timers festarrangement, med mindre andet tilkøbes. Festmenuen er gældende både til frokost og aften. 
 

Dette får i:

Velkomstdrink

*

3 retters festmenu

Forretstallerken med rilette af røget torsk, røget laks, kyllingeterrine og lufttørret skinke

Rosastegt oksefilet og sprød unghane med variation af sæsonens grønt, krydderurtekartofler og rødvinssauce

Brownie med chokoladeovertrukket vanilje parfait, hertil saltet karamel og marinerede bær efter sæson

*

Husets hvidvin og rødvin ad libitum

*

kaffe og te serveret ved bordene efter maden

*

Hvide duge, servietter, enkle blomsterdekorationer og levende lys

 

498kr. pr. person
Børn under 12 år 198kr. / Unge 12-18 år 298kr. (børnepriser er excl. drikkevarer)


Gælder for både frokost - og aftenselskaber af 5 timers varighed, min. 20 personer i eget lokale

 

 

Tilkøb af retter til udskiftning af de oprindelige retter på festmenuen

 

Forretter

Letsaltet og bagt torsk med variation af blomkål. Hertil kapers, beurre noisette og urtesalat +28kr.

Marineret oksecarpaccio med sprøde salater, høvlet parmesan, ristede kerner og pestoolie +28kr.

 

Hovedretter

Kalvefilet i gremolata med sæsonens grønt og puré. Hertil Pommes Anna og krydderurtesky +38kr

Oksemørbrad med ristede svampe og saltet selleripuré. Hertil pommes fondant og svampesauce +38kr.

 

Desserter

Æblecrumble med vanilje parfait, syltede æbler og honningristede nødder +28kr.

Gateau Marcel, sorbet, bagte bær og sprød touille +28kr.